All on 4 v Sloveniji

Sodobna tehnologija je vsekakor posegla tudi na področje zobne protetike. Posledično si lahko za zdravje in izgled svojih zob privoščimo marsikaj in to v zelo kratkem času. V zadnjem času je priljubljena tudi metoda, ki se imenuje all on 4. V Sloveniji je prisotna že kar nekaj časa, njeni uporabniki pa so izjemno zadovoljni.

All on 4 v Sloveniji in tudi drugje v tujini je odlična rešitev za brezzobe paciente, kjer se z nagnjenimi zadnjimi implantati izognemo sinusu ali živcu. Metoda se ponaša s številnimi prednostmi. V prvi vrsti je za all on 4 značilna nizka cena, sploh pa glede na to, kaj vse nam ponuja. Za mnoge uporabnike je prednost tudi v tem, da je all on 4 relativno enostaven in neboleč kratkotrajni poseg. V povprečju traja le eno uro. Vsekakor je prednost tudi ta, da pri postopku ni prav nobene potrebe po dodajanju umetne kosti okoli implantatov. Operacija se pogosto izvaja brez rezanja in šivov. Pri tem postopku se lahko istočasno izpuli zobe in namesti implantate ter nove zobe, in sicer brez kakršnega koli dodatnega čakanja in naročanja. Fiksni zobje so nared v 24-ih urah in se ponašajo z izjemno visoko uspešnostjo ter tudi predvidljivimi rezultati.

Implantati brez operacije

Če nas je včasih k zobozdravniku bilo iti strah, je danes to povsem drugače. Veliko na videz zahtevnih procesov sedaj poteka brez operacij in tudi brez bolečin. Pri tem mislimo tudi na vstavljanja implantatov oziroma zobnih vsadkov.

Implantati brez operacije so izjemna rešitev za marsikoga, ki se sooča z izgubo zobu ali več zob hkrati. Ti zobni vsadki v celoti nadomestijo našo pravo korenino. Narejeni so iz zelo kakovostnih materialov, ki v naših ustih ob primernem vzdrževanju lahko zdržijo zelo dolgo časa.

Implantati brez operacije se priporočajo skoraj vsakomur, vendar velja opozoriti, da se jim ljudje s sladkorno boleznijo izogibajo.

You may also like...