Napredna oprema znamke Husqvarna

Znamka Husqvarna je znana po pestri paleti izdelkov, ki služijo predvsem tistim, ki se ukvarjajo z obdelavo zelenic in gozdov. Največ pozornosti upravičeno požanjejo motorne žage in kosilnice – v obeh segmentih Husqvarna prepriča z inovativnimi rešitvami in zelo naprednimi izdelki, tako v profesionalnem kot v hobi programu.

Napredne kosilnice

Med naprednimi kosilnicami si posebne omembe prav gotovo zasluži linija kosilnic Husqvarna Automower. Gre za najbolj priljubljeno izbiro tistih, ki od kosilnice pričakujejo, da bodo celo zelenico pokosile kar same. To so namreč robotske kosilnice, ki delujejo povsem avtonomno, s tem pa močno poenostavijo redno košenje trave. Husqvarna Automower je odlična pridobitev za tiste, ki so že naveličani ponavljajočega se košenja večje zelenice, posebej navdušeni pa bodo uporabniki, ki hkrati pričakujejo brezhibne rezultate. Ker se robotske kosilnice lahko redno uporabljajo, ne da bi morali v to vložiti kanček truda, bo zelenica vedno brezhibno pokošena. Linija izdelkov Husqvarna Automower to zagotavlja z naprednimi sistemi in mnogimi dodatnimi funkcionalnostmi.

Napredne motorne žage

Tudi pri motornih žagah Husqvarna ne sklepa kompromisov, temveč ponuja uporabnikom le kakovostne in vsestransko uporabne naprave, ki se ponašajo s prepričljivo zmogljivostjo. Ena izmed takšnih motornih žag je Husqvarna 560, ki je razvita posebej za potrebe zahtevnih profesionalnih uporabnikov. Gre za verižno žago višjega kakovostnega razreda, ki je po ceni sicer dokaj dostopna tudi tistim, ki za vrhunsko opremo niso pripravljeni odšteti visokega zneska – Husqvarna 560 je v kakšni akcijski ponudbi na voljo tudi za zgolj 800 evrov, kar je odlična cena za vrhunsko motorno žago. Gre za izjemno uporabno opremo profesionalnih gozdarjev, ki se morajo pri svojem delu na žago povsem zanesti v vsakem trenutku. Husqvarna 560 gotovo ne bo pustila na cedilu nobenega uporabnika, saj je opremljena z mnogimi inovacijami in prilagojenimi rešitvami za gozdarsko delo, seveda pa je povsem prepričljiva že surova zmogljivost.

You may also like...