Učinkovit pomivalni stroj je nujnost

Za vse lastnike kavarn in barov so najbolj zanimive informacije prav take o delovanju gostinske opreme, še posebej o napravi pomivalni stroj za kozarce, ki zaposlenim olajša delo, pri katerem so že tako cel dan na nogah, razveselijo pa tudi stranke, saj čista posoda daje dober vtis pred gostom, ne glede na to, ali v kavarno prihaja vsak dan, ali pa je vanjo zavil prvič.

Gostinci se zagotovo zavedate, da je kvaliteta pomivanja kozarcev ena izmed najpomembnejših opravil v celi kavarni ali baru. Obstaja namreč velika verjetnost, da bo gost, ki pred sebe dobi nekoliko lisast ali pa že na prvi pogled slabo pomit kozarec, ta kozarec poslal nazaj in se pritožil natakarju. Tudi če se to ne bo zgodilo pa bo gostinski obrat pri tem gostu zagotovo izgubil kar nekaj ugleda. Zato poskrbite za brezhibno pomivanje kozarcev. Za to najbolj hitro in učinkovito poskrbite kar z nakupom profesionalnega pomivalnega stroja za kozarce, ki enako dobro poskrbi za čistočo vseh vrst kozarcev, od nežnih in tankih kozarcev za vino, do robustnih vrčkov za pivo.

Pomivalni stroj Winterhalter

Pomivalni stroj priznane znamke Winterhalter je zelo varčen, saj lahko prihrani kar 30% manj vode, kot primerljivi gostinjski pomivalni stroj. Manjši porabi vode pa seveda sledi tudi za 30% manjša poraba čistilnih sredstev. V gostinskih obratih, kjer se pomivalni stroji v celotnem delovnem dnevu ali večeru praktično ne ustavijo, se manjša poraba vode za skoraj tretjino močno pozna. Manjša poraba čistilnih sredstev pa varuje tudi okolje, saj v odpadni vodi ostane manjša količina čistila. Zaradi manjše porabe vode in čistila pa posoda ni nič manj kvalitetno očiščena, saj sta voda in čistilo uporabljena bolj efektivno, ne samo bolj varčno.

Novejši pomivalni stroji prav tako močno varčujejo z elektriko in v okolico ne spuščajo pare ali vode, ki se uporabljata med pranjem posode, kozarcev ali jedilnega pribora. Kljub svoji varčnosti pa nudijo kvalitetno izpiranje, zaradi katerega na pomiti posodi ne ostanejo ostanki hrane ali čistila. Tako vam ni treba skrbeti za kvalitetno pomito posodo, saj za to sam poskrbi že pomivalni stroj.

You may also like...