Ste za delno ali celovito prenovo stanovanja?

Prenova stanovanja je opravilo, ki nam običajno povzroči kar veliko sušo na naših bančnih računih. Še posebej, če smo dolga leta odlašali s prenovo stanovanja, bomo potem, ko se bomo tega končno enkrat lotili, želeli prenoviti prav vse. Če bomo namreč zamenjali nekaj kosov notranje opreme, bodo preostali kosi, ki jih nismo zamenjali že desetletja, izgledali še starejši. Naenkrat ne bodo več hoteli spadati v prostor na isti način kot prej in razmišljali bomo, kako se jih znebiti. Ker pa smo ravno zapravili veliko denarja na prvotni prenovi, bomo seveda imeli veliko težavo, saj bomo preostale kose notranje opreme lahko zamenjali le s precejšnjim zalogajem posojila. 

Zato se splača že pri načrtovanju prenove stanovanja dobro premisliti, kako bomo pri prenovi razporejali naša finančna sredstva. Zavedajmo se, da bo treba prenoviti večino notranjih elementov našega stanovanja, zato bo nujno narediti nekaj kompromisov. Na srečo pa obstajajo nekatere komponente, ki jim z lahkoto znižamo ceno, če se stvari le lotimo s kančkom iznajdljivosti. 

Če smo se na primer odločili, da bomo v prostoru menjali talne obloge, si bomo naredili veliko uslugo, če bomo izbrali cenovno ugodne vinil plošče. Kljub temu, da so te veliko ugodnejše kot na primer parket, vinil plošče lahko dandanes dobimo v brezštevilnih variacijah. Kdor bo v katalogih iskal vinil plošče, bo opazil, da velike izbire tam nikakor ne manjka.

Notranja steklena vrata kot ena izmed iznajdljivih rešitev

Če bomo dodali še malo več iznajdljivosti, bomo izbrali kakšen tak kos notranje opreme, ki nas preseneti s svojo nizko ceno, izgleda pa prav prestižno ali moderno, kot na primer notranja steklena vrata. Čeprav se mnogi na to ne bi spomnili, pa lahko notranja steklena vrata bistveno dodajo k videzu modernosti v našem stanovanju, obenem pa jih je mogoče dobiti že po zelo ugodnih cenah. 

You may also like...