Kako izgleda Invisalign?

Invisalign je pravzaprav ena izmed novejših vrst zobnega aparata. Gre za posebno vrsto zobnega aparata, ki je izjemno popularen v današnjem času, saj je njegova glavana lastnost ta, da je neviden. Torej ga lahko nosite skozi celoten dan in nihče nič ne bo opazil. Invisalign je vrsta aparata, ki so ga svoje čase nosili tudi zvezdniki filma in glasbene industrije in prav s tem aparatom so pridobili svoj prelep bel nasmeh. 

Njegov učinek je praktično isti, kot učinek, ki bi ga pridobili drugimi fiksnimi aparati, kot na primer zvezdice, le da je veliko bolj modern in ga praktično ni opaziti. Kar je seveda da danes velika prednost. Je izjemno enostaven in neboleč za nošenje in zelo lahek za vzdrževanje kar ga naredi resnično priročnega in popularnega.  

Edina slabost takšnega zobozdravstva, je zagotovo njena cena. Takšne vrste aparati so izjemno dragi in si jih zaradi tega lahko privošči le peščica. Zagotovo pa si poglejte ponudbo na internetu ali pa se posvetujte s svojim ortodontom, ki vam ob povedal več o tem načinu zobnega aparata. 

Kakšne vrste zobnih aparatov poznamo?

Zobni aparati so dan danes vse bolj in bolj popularni. Danes je mogoče opaziti več ljudi, ki nosi različne vrste zobnih aparatov. Seveda danes obstaja veliko različnih vrst zobnih aparatov, poznamo fiksne in premične. Najbolj popularen je zagotovo zobni aparat zvezdice, vsaj med mladimi. Dan danes pa se na trg prebijajo nevidni zobni aparati, ki so izjemno estetski, saj se takšni zobni aparati praktično ne vidijo s prostim očesom. Vendar delujejo prav tako kot fiksni zobni aparati. 

Razlika med aparati je smo v ceni, ki jo morate plačati, v kolikor želite takšen način zdravljenja za zobe.  

Verjetno veste, da je zobni aparat potrebno nositi dlje časa, lahko tudi nekaj let, da opravi svojo vlogo, tako kot je to potrebno. Zaradi tega je pomembno, da veste, da ste izbrali kar najboljšega za vas.

You may also like...