Robustna oprema za košnjo trave

Pri košnji na zahtevnem terenu si ne moremo privoščiti kompromisov. Nujno je, da izberemo zanesljivo in vzdržljivo opremo, na katero se bomo lahko povsem zanesli tudi pri večjih izzivih. Na srečo imamo v ponudbi priznanih proizvajalcev na voljo zbirko zelo dobrih kosilnic.

BCS kosilnice

Če se soočamo z zelo zahtevnim terenom, visoko travo in morebitnimi vsiljivci, potem edino smiselno opcijo za brezskrbno košnjo ponujajo BCS kosilnice. Te slovijo prav po svoji robustnosti, saj so praktično neuničljive – tudi če se s takšno kosilnico podamo na strm teren ali pa kosimo po kamniti podlagi, se za dobrobit naprave ni bati.

Predvsem pa je pomembno, da je delovanje BCS kosilnice brezhibno in da naprava zagotavlja odlične rezultate. Ravno na to ciljamo, ko se lotimo košnje, ne glede na zahtevnost terena. Za kar najboljši učinek pa poleg takšne kosilnice uporabimo še kosilnico na nitko, s katero postavimo piko na i perfektno pokošeni površini.

BCS kosilnice resda niso čudo tehnike in ne ponujajo številnih sodobnih funkcionalnosti, a se odlično izkažejo z odlikami, ki pri košnji dejansko štejejo.

Vrtne kosilnice

Na manj zahtevnih terenih se lahko poslužimo drugačnih vrtnih kosilnic, a vseeno moramo izbrati naprave, na katere se lahko povsem zanesemo. Omenimo na primer vrtni traktor Husqvarna, ki je odlična alternativa za tiste, ki so vajeni kosilnic BCS. Vrtni traktor Husqvarna je še vedno namenjen zahtevnejšim uporabnikom, le da se bolje znajde na urejenih zelenih površinah, na primer večjih zelenicah in vrtovih. Z vrtnim traktorjem lahko hitro obdelamo tudi večje površine, ne da bi se pri tem pretirano mučili. Posebej dobro pa se vrtni traktor Husqvarna obnese s svojo zanesljivostjo in dolgo življenjsko dobo – piko na i temu dodajo ugodni servisni pogoji.

Na voljo so seveda tudi mnoge druge vrtne kosilnice. Pri zahtevnih projektih se ne splača tvegati, pametno je izbrati napredne izdelke priznanih proizvajalcev. 

You may also like...