Zakaj so Nutcase čelade ena od najboljših izbir na trgu?

Čelade so zelo dobrodošle pri kolesarjenju pa tudi pri drugih številnih aktivnostih, saj nas lahko na dovolj učinkovit način varujejo pred najrazličnejšimi poškodbami. Po zakonu so čelade do določenega leta starosti celo obvezne, kljub temu pa je najbolje, da jih uporabljamo ne glede na starost.

Sama varnost pred poškodbami pa je seveda v veliki meri odvisna tudi od kakovosti čelade. Na trgu nam je v povezavi s takšno opremo na voljo marsikaj. Nikakor nas ne smejo premamiti nadvse nizke cene čelade, saj ta navadno kaže na precej manjšo kakovost izdelka. Kakovost je v resnici še najbolj odvisna od samega proizvajalca oziroma blagovne znamke. V tem hipu zagotovo lahko trdimo, da so Nutcase čelade ena od najboljših izbir. Ponašajo se namreč s številnimi prednostmi, ki jih bomo omenili v nadaljevanju.

Nutcase čelade s posebnim dizajnom omogočajo izražanje osebnega stila uporabnika

Nutcase zgodba se je pričela odvijati že pred več kot desetletjem. Proizvajalec ves čas skrbi, da na prodajne police postavlja vrhunske čelade, ki so namenjeni tako za odrasle kot tudi za otroke. Nutcase čelade so posebne tudi zato, ker se ponašajo s prav posebnim dizajnom, ki uporabnikom daje možnost, da lahko povsem izražajo svoj osebni stil.

Dizajn Nutcase čelade, skupaj z obliko, ki vsekakor ni podoba klasičnim oziroma običajnim kolesarskim čeladam, naredi izdelek vizualno izjemno privlačen. Poleg omenjenega pa tovrstne čelade slovijo tudi po izjemno kakovostni izdelavi ter seveda po vrhunskih materialih. Ustrezajo vsem varnostnim standardom. Posebnost Nutcase čelad je tudi magnetna zaponka. Ta preprečuje, da bi se uporabnik lahko uščipnil ter omogoča zapenjanje ter odpenjanja z eno roko. Takšen produkt je še posebej dobrodošel za najmlajše kolesarske privržence.

Večnamenske čelade prihajajo iz Portlanda

Nutcase čelade izhajajo iz Amerike, natančneje iz Portlanda. Tamkajšnje podjetje izdeluje večnamenske čelade, ki so namenjene najrazličnejšim športnim aktivnostim – kolesarjenju, rolkanju, vožnji s skirojem. Nedavno nazaj so se na prodajnih policah pojavile tudi njihove čelade, ki so posebej namenjene smučanju, deskanju in za številne druge vodne športe.

Odlična novica je ta, da so čelade vrhunskega svetovnega proizvajalca dostopne tudi na našem trgu. Še več. Lahko jih po dostopnih cenah naročate kar preko spleta.

You may also like...