MODNE TORBICE ZA POMLAD 2020

Na svetu verjetno ni ženske, ki ne obožuje torbic. Toda kako na tem ogromnem trgu torbic 

Izbrati pravo? Milijon barv, dva milijona modelov in nešteto različnih priložnosti, ki zahtevajo drugačen tip modne torbice. Se odpravljaš na večerno zabavo? Ali samo na kavo s prijateljico? Mogoče pa po vsakodnevnih opravkih. V tem prispevku bova skupaj ugotovili, kakšna modna torbica bo prava zate to pomlad.

Če so zadnja leta kraljevale majhne torbice, mogoče celo mini, ki so bile po mojem mnenju popolnoma nepraktične… seveda je bil njihov namen samo dopolniti celoten outfit, ampak pri meni osebno to ni odločilen faktor. Torbica mora biti še vedno dovolj praktična za osnovne stvari: denarnica, telefon, robčki in sončna očala. In kako naj spravim v vse to v miniaturno torbico?!? Nemogoče! Zato sem noro vesela, da se bodo to pomlad, modne torbice končno začele »večati«. Miniaturnim torbicam je zmanjkalo časa in sedaj pridemo na vrsto vse ženske, ki zraven odličnega izgleda cenimo tudi praktičnost.

Srednje velike, velike in maxi torbice bodo »must have« modni dodatki te pomladi. Katero boš izbrala, pa je popolnoma odvisno od tvojih potreb. Priporočam pa ti, da izbereš eno srednjo in eno maxi. Tako boš imela pravo modno torbico za vsako priložnost. Od koktajl zabave, do nakupovanja s svojo najboljšo prijateljico. Kaj pa barve? Seveda, klasični črni se ne moreš izogniti. Pomlad pa bodo zaznamovale tudi pastelne barve (noro popularna je že in še bo mint zelena), neonski odtenki in meni najljubša: kobaltno modra. 

Posebnosti kolekcije modnih torbic za pomlad 2020 pa so vintage cvetlični potiski in neonsko oranžna barva, za katero ti priporočam, da jo kombinaraš z oblačili bolj nevtralnih barv, tako da bo torbica prišla še veliko bolj do izraza in bo pokazala svoj pravi močen karakter, kot ga imamo ženske! Še en trend ki ga obožujem in ga bom še bolj to pomlad so kovinski ročaji v videzu verige. Vse dobro vemo kako elegantno izgleda Chanelova torbica 2.55. Sedaj boš take modele z ročajem iz verige videvala povsod. Ampak ne nujno samo v klasičnih barvah. Ne pozabi, pastelne in neon barve so to pomlad maksimalno »in«.

Če smo v preteklih sezonah oboževale (ali zmajevale z glavo) prozorne torbice (ki so mimogrede popolnoma nepraktične, saj nujno potrebuješ še manjšo torbico ki jo daš v torbico – saj namreč ne želiš razkriti vsega kar nosiš s sabo), bodo to pomlad modne torbice zagotavljale kanček več diskretnosti. Prozorne se počasi poslavljajo, prihajajo pa take z okroglimi luknjami, ki odlično spominjajo na potisk pik, ki bo letos kraljeval v kolekciji oblek. Še zadnji trend, ki ti ga zaupam: torbice iz naravnih materialov. Že lani poleti smo nosile pletene torbice, letos pa bo ta trend dosegel absolutni vrhunec. Izbira materialov je ogromna in če si tako modno torbico lani nosila samo za na plažo, bo letos zgodba popolnoma drugačna. Tudi na večerno zabavo se lahko odpraviš z manjšo pleteno torbo, ki bo tvoji mali črni obleki dodala več ekskluzivnosti. Hkrati pa z naravnimi materiali varujemo okolje. A ni to super?

Čas je, da s pomočjo mojih predlogov izbereš pravo modno torbico zase, ki bo tvojemu stilu dodala piko na i. Komaj čakam, da vidim kako jo boš kombinirala in nosila!

You may also like...