Kako popularen je tisk letakov?

Tisk letakov je bila izjemno popularna metoda oglaševanja še pred kratkim, danes pa se zdi, da njihov pomen nekoliko upada, saj se vsa oglaševalna industrija seli na internet. Torej danes tisk letakov, ni več tako zelo popularen, predvsem zaradi vseh prednosti, ki jih ponuja internetno omrežje. 

Tisk letakov seveda še vedno obstaja in še vedno obstajajo jo velike tovarne, vendar vprašljivo je njihovo poslovanje. Seveda je oglaševanje s pomočjo letakov še zelo daleč do propada, vendar zagotovo pa ni več tako zelo popularno kot včasih.  V kolikor si želite natisniti nekaj letakov potem si poletje na spletu kakšno ponudbo in kakšno pojdete, ki se s tem ukvarja in pošljite povpraševanje. 

Tisk letakov nje bil v časih dokaj draga storitev, saj barve za tisk niso ravno ugodne in to se je tudi poznalo na ceni izdelka. Verjetno se je tudi zaradi tega in ostalih negativnih stvari del oglaševanja preselil na internet. 

Kako pa je s tiskom kuvert?

Tisk kuvert je danes seveda izjemno popularen. Tako si lahko sami praktično oblikujete kuverte, ki so seveda narejene povsem po vašem okusu. Seveda je tisk kuvert tudi nov način promocije, saj s tem takoj sporočit prejemniku od kje je pošta prišla. Za podjetja pa je to izjemno bolj priročno, saj jim ni potrebno vseskozi pisati naslova in pošiljatelj, v kolikor je vse že napisano na kuverti. 

Lahko jih oblikujete po svoji želji in naje lahko napišete različne stvari, lahko jim dodajate vzorce, napise, razne zahvale, tudi logotipe vašega podjetja. Tako si lahko kuverto povsem oblikujte po svoji želji in prav to je velika prednost, ki jo ponuja tisk kuvert

Tisk na kuverte poteka v posebno specializiranih tiskarnah, kjer so posebno usposobljeni za tisk na kuverte. Zato morate poiskati takšno tovarno, oziroma papirnico in poslati povpraševanje za tisk kuvert, še posebno v kolikor želite naročiti večje količine. 

You may also like...