Invisaling je najboljši zobni pripomoček

Invisaling je najbolj priljubljen zobni aparat v tujini. Vedno več ljudi se za to vrsto aparata odloči tudi v Sloveniji. Nevidni aparat prinaša namreč izredno veliko prednosti in kar je najboljše, ko ga imamo na sebi je popolnoma neviden. Tudi ko se bomo prehranjevali nas e bo oviral, saj je enostavno snemljiv in zato izredno priročen.

Invisaling bomo tako pred kosilom brez težav sneli in ga pospravili v za to pripravljeno škatlico. Tako ga bomo zavarovali pred poškodbami. Nevidni aparat si največkrat omislijo starejši ljudje, ki zaradi svojega delovnega mesta ter stikov z ostalimi ljudmi, ne moremo imeli navadnega fiksnega aparata, saj bi jih tak zobni aparat preveč oviral pri vsakdanjem komuniciranju.

Invisaling je primeren tudi za najstnike. Pomembno pa je, da so ti starejši od trinajstih let. Mlajši otroci žal še ne smejo uporabljati tega revolucionarnega nevidnega aparata, ki je popolnoma zavzel tržišče in je po priljubljenosti zagotovo na prvem mestu. Nevidni aparat pa ni primeren za kadilce, saj bi ga kajenje obarvalo.

Zobni vsadki se lahko namestijo tudi brez rezanja

Zobni vsadki se dandanes lahko namestijo že praktično brez neprijetnega in bolečega rezanja v čeljust. Vse kar mora implantolog narediti je to, da pacientu v čeljust zvrta ozko luknjo v katero namesti vijačni zobni vsadek.

Zobni vsadki morajo biti pred namestitvijo dobro predstavljeni pacientu. Zobozdravnik mora dobro preučiti računalniško sliko pacientove čeljusti. Šele nato lahko po tehtnem premisleku vstavi zobne vsadke, ki so narejeni iz prvovrstnega titana.

Zobni vsadki so v naše čeljust vstavljeni s pomočjo zobnega kirurga, ki ima več let izkušenj. Kirurg bo pacienta na poseg dobro pripravil ter mu podal vse potrebne informacije. Večina pacientov ima namreč pred posegom ogromno vprašanj, na katera nekateri kirurgi ne utegnejo odgovoriti. Le najboljše zobozdravstvene ordinacije se potrudijo in pacientu postrežejo z vsemi podatki o namestitvi zobnih vsadkov.

You may also like...