Zobna proteza na implantatih – all on 4

V zadnjih letih je na področju protetičnega zobozdravstva zobna proteza na implantatih oziroma all on 4 postala prava uspešnica, za katero pa ste zagotovo slišali tudi vi. Metoda zdravljena te vrste je namenjena vsem odraslim pacientom, ki morajo nadomestiti celotni zobni lok. 

 

Proteza na implantatih je najpogosteje narejena iz porcelana, ki pa vam zagotavlja zelo dolgo obstojnost in nenazadnje tudi izjemen estetski izgled. Zobna proteza je torej podprta z implantati. Ta vam omogoča zelo kakovostno življenje, tudi v nekoliko večji starosti. 

 

Proteza na implantatih se ponaša s številnimi prednostmi. V prvi vrsti je na primer zanjo značilna izjemna hitrost celotnega postopka; od implantacije do izdelave ter tudi namestitve proteze. Zanjo je značilna tudi dolgoročna obstojnost in cenovna ugodnost, sploh pa v primerjavi z alternativnimi fiksnimi protezami na implantatih. 

 

Še več podrobnosti o tovrstni izjemno učinkoviti protezi si lahko ogledate na spletni strani podjetja, ki ponuja še številne druge kakovostne, učinkovite in tudi vrhunske storitve, ki so povezane z izgledom ter zdravjem vaših zob. 

 

Nevidni zobni aparat invisalign – eden od najbolj priljubljenih zobnih aparatov 

 

Če bi uporabnike zobnih aparatov vprašali, kateri aparat bi najraje uporabljali, če bi to lahko določali sami, bi zagotovo večina med njimi omenila nevidni zobni aparat invisalign

 

Nevidni zobni aparat invisalign je izjemno priljubljen ne samo pri nas, ampak tudi drugje po svetu, kjer se zelo veliko piše in tudi govori o njegovih številnih prednostih. V prvi vrsti je med pacienti oziroma uporabniki priljubljen tudi zato, ker je na prvi pogled skorajda povsem neviden. 

 

Zobni aparat te vrste pa je tudi snemljiv, kar mu dodaja še večjo prednost. Tako ga lahko hitro in brez kakršnih koli večjih težav snamete med jedjo, umivanjem zob in drugimi številnimi dejavnostmi. Številne druge prednosti tega popularnega zobnega aparata pa si lahko ogledate tudi na spletni strani priznanega podjetja, ki vam ponuja še številne druge izdelke in storitve, ki se povezujejo z zobmi. 

 

 

You may also like...