Panelne zavese so notranje senčilo s širšimi trakovi od lamelnih zaves

Opremljanje doma je lahko zelo zahtevno, če nismo prepričani, kakšne elemente si želimo v naših prostorih. Odločitev je seveda lahko zelo težka, saj so to elementi, katere bomo vsakodnevno uporabljali in nam morajo predstavljati udobje. Ko enkrat vemo, v kakšni smeri želimo izbirati, je zagotovo vse lažje in sam nakup opreme poteka zelo hitro. Pomembno je tudi, da poskrbimo za zaščito in zasebnost.

Panelne zavese so tako notranje senčilo, podobno lamelnim zavesam, vendar so trakovi po navadi širši. Njihova vloga je izrazito dekorativna, saj imajo čiste linije, ki dajo prostoru modernejši videz. Le te se uporabljajo tudi za pregrade večjih prostorov, kar je seveda izjemna lastnost. Tako lahko v nekaj sekundah velik prostor razdelimo na dva dela in se tako lahko v miru posvetimo svojim obveznostim.

Panelne zavese pa prostor tudi zelo lepo razgibajo in so obenem lep dekorativni dodatek. Njihova vloga je seveda poleg senčenja tudi dekorativna, saj imajo čiste linije, zato je videz prostora sodobnejši.

Zunanje žaluzije so odličen toplotni izolator

Pri opremljanju naših prostorov seveda gledamo na to, da bo izgled moderen in bo prava paša za oči. Seveda pa moramo gledati tudi na to, da bo izbira elementov predstavljala dolgoročen nakup in nam bo investicija skozi leta povrnjena. Zato je pomembno, da najdemo popolno ravnovesje med modernostjo in pa samo kakovostjo.

Zunanje žaluzije so tako klasičen primer odličnega ravnovesja med modernostjo in pa kakovostjo. Gre za odličen toplotni izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla in s tem neposredni vstop svetlobe v prostor. Z njimi je torej uravnavanje količine svetlobe v prostorih zares enostavno, hkrati pa nam ne zastirajo pogleda iz prostora.

Zunanje žaluzije so torej odlična izbira, ko potrebujemo senčila za naš dom, a obenem želimo tudi to, da bo to investicija, s katero bomo prihranili tudi pri ogrevanju in hlajenju naših prostorov.

You may also like...