BCS rezervni deli pri pooblaščenem prodajalcu 

BCS je italijansko podjetje, ki se ukvarja z prodajo kosilnic in motokultivatorjev. Ravno tako je pri njih mogoče dobiti priključke, dodatke in razne motorje. 

Rezervni deli BCS so ravno tako v prodaji in najbolje jih je kupiti pri pooblaščenem prodajalcu. Le tako si kupec lahko zagotovi originalnost delov.

Rezervni deli BCS so lahko naročijo tudi po spletu. Njihova dobava je hitra, ter cena ugodna.

Rezervne deli BCS lahko naroči tudi serviser kosilnice in tako kmetu prihrani dragocen čas in tudi denar, saj so za njih rezervni deli cenejši. 

BCS je kratica in nosi imena treh italijanskih inovatorjev. Le ti so bili Bonetti, Castoldi in Speroni. Njihova glavna želja in naloga je bila, da bi kmetom olajšali delo. Do tedaj so vsa kmetijska opravila delali ročno ali z pomočjo domačih, vprežnih živali.

Kosilnice BCS so znane po tradiciji, profesionalnosti in kvaliteti. Brez njih si povprečen kmet ne more predstavljati košnje. Dolgo življenjsko dobo in zanesljivost pri širokem naboru uporabe zagotavljata zelo kakovostna in močna izdelava.

Samonakladalke so nepogrešljivi kmetijski stroji

Samonakladalke kmet uporablja pri spravilu sena. Seveda pa tega opravila ne more narediti brez pomoči traktorja.

Najprej kmet pokosi travnik. Pokošeno travo obrne dvakrat ali trikrat, da se dobro posuši. Vse pa je odvisno tudi od vremena. Noben kmet si ne želi dežja, ko ima seno na travniku. Drugače je, ko je že varno pod streho. 

Nato seno spravi v kar se da  ravne cevi in ga z pomočjo samonakladalke začne pobirati. Kmet gre lahko z samonakladalko večkrat po seno na travnik. Vse je odvisno od velikosti samonakladalke in travnika.

Kmet dostavi seno domov, preden ga pospravi na kozolec, pod, toplar ali celo na hlev ga samonakladalka sama porine na tla, puhalnik. Samonakladalke to naredijo z pomočjo mehanizacije. 

Kmet traktor zapelje zraven objekta, kjer bo seno spravil. Traktor stoji pri miru, vendar ni ugasnjen. Nato se začne seno počasi pomikati ven iz samonakladalke. Kmet ga z vilami odloži iz samonakladalke v puhalnik ali pa da direktno pospravi na kmetijski objekt.

You may also like...