Asus prenosniki z odličnimi zvočniki

Asus prenosniki ima vgrajene izredno zmogljive zvočnike preko katerih lahko poslušamo svojo najljubšo glasbo. Glasba ima izredno lastnost, da nas pomiri in nam da energijo ter moč in zagon Veliko posameznikov izredno uživa kadar lahko med svojim delom posluša glasbo. Glasba dobro vpliva na naše možgane in jih pri delu vzpodbuja, da postanejo bolj kreativni. 

Asus prenosniki imajo odlične zvočnike tudi zaradi tega, ker je na spletu vedno več videoposnetkov, ki zahtevajo dobro zvočnike, da lahko natančno sledimo intervjuju ali predstavitvi določenega izdelka. Pomembno je tudi to, da imajo vsi prenosniki blagoven znamke Asus vgrajeno slovensko tipkovnico, ki je ključna za nemoteno delo. Velikokrat se zgodi, da pri nakupu prenosnika iz tujine, prepozno opazimo, da je tipkovnica neprimerna za slovensko uporabo. 

Asus prenosniki pa nam zagotavljajo le najboljše in so popolnoma prilagojeni za slovenski trg. 

Lenovo IdeaPad za manj zahtevne kupce

Lenovo IdeaPad je znan po tem, da ponuja cenejše modele, za tiste, ki računalnik uporabljajo le za najbolj osnovne operacije. To so računalniki, ki so cenovno najbolj ugodni. Vgrajen imajo procesor Intel Celeron 4205U, ki je odličen za vsakodnevna opravila. 

Lenovo IdeaPad kupijo vsi, ki računalnik uporabljajo za plačevanje računov, enostavno brskanje po spletu, pisanje dokumentov v Wordu ter tiskanje. Grafična procesor ni nič posebnega a vendar zagotavlja optimalno delovanje vse multimedije in nudi čudovito sliko. Vgrajen ima nebleščeč zaslon, ki je nujno potreben, saj ne utruja človeških oči. 

Lenovo IdeaPad ima že vgrajeno HD ločljivost, tako da se lahko kosa z najboljšimi. Priporočajo ga vsem, ki bi doma radi imeli preprost prenosnik z z osnovniki priključki. Ima seveda vgrajene tudi čitalce kartic, kar je pomembno za vse ki radi fotografirajo, saj bodo tako lahko brez težav prenesli slike in potovanj, rojstnodnevnih zabav ter družinskih srečanj. Z USB priključkom 3.1 pa bomo izredno hitro prenašali slike na USB ključ ali na prenosni disk. 

You may also like...