Ali je za steklena drsna vrata, cena pomembna za vas?

Ste podjetnik in ste v prenovi svojih poslovnih prostorov? Iščete najprimernejša drsna vrata, ki bi bila estetska in hkrati energetsko učinkovita? Če za steklena drsna vrata, cena za vas ni tako pomembna kot njihova kvaliteta, vedite, da so na trgu številni ponudniki, ki vam takšna vrata ponujajo po konkurenčnih cenah. Zelo pomembno je tudi, da se pozanimate o referencah in primerih dobre prakse. Le na ta način se boste lahko odločili za kvalitetna in cenovno ugodna steklena drsna vrata.

 

Danes steklena drsna vrata srečate praktično že na vsakem koraku. Šole, vrtci, pošte, čakalnice, podjetja, bolnice, ki so opremljeni s takšnim vrati, pričajo o njeni praktični in ekonomični rešitvi. Za steklena drsna vrata cena dokaj varira, ne samo zaradi velikosti in oblike, ampak predvsem zaradi materiala in mehanizma vrat. Stopite do ustreznega ponudnika po predračun, v katerega je poleg materiala vključena tudi montaža in morebiten servis.

 

Električna drsna vrata vse pogostejša tudi v domovih

 

Si predstavljate, da bi odhajali z nakupovanja z obloženo vrečo in bi morali še razmišljati, kako boste odprli vrata trgovine? Seveda da ne, saj so današnje trgovine praktično že vse opremljene z avtomatskimi vrati. Električna drsna vrata niso postala praktična le  v številnih podjetjih in javnih ustanovah, ampak celo v številnih domovih. Tudi če zmanjka elektrike, vrata lahko odprete ročno, saj se v tem primeru mehanizem samodejno sprosti.

 

Vitka in elegantna steklena vrata se marsikomu zdijo še vedno nenavadna. Ko pa ugotovimo, da nam vrat ni potrebno odpreti, ko pridemo iz trgovine, da lahko otroke pri igri opazujemo preko stekla, medtem ko kuhamo, hitro ugotovimo izjemno učinkovitost in praktičnost vrat. Električna drsna vrata se odprejo tudi vašim hišnim ljubljenčkom, če potrebujejo nekaj svobode. Nekatera pametna vrata lahko upravljate tudi preko telefona ali tablice in jih sprogramirate tako, da se vam bodo najustrezneje odpirala in zapirala.

You may also like...