Zaščitna stekla za telefon predstavljajo vrhunsko zaščito mobilnega telefona

Zaščitna stekla za telefon so izjemno trda, ki varuje ekran pred razbitjem in praskami. Posebna struktura in tehnologija izdelave stekla povzroči, da se sila udarca razporedi po vsej površini. Tako prepreči, da bi se razbil drag ekran. 

Avtomobilsko steklo se lahko razbije pajčevinasto in ravno tako kaljeno steklo. Ravno zaradi tega načina razbitja naprej ostane na mestu in ne razpade. Po razbitju kaljeno steklo preprosto odstranimo in ga zamenjamo z novim.

Zaščitna stekla za telefon so popolnoma prosojna in ne zmanjšujejo občutljivosti zaslona na dotik. Zaradi posebnega načina obdelave je tudi manj občutljivo na prstne odtise in zmanjšuje mavrični odsev. Zaradi izjemne tankosti zaščitno steklo ne predstavlja se večje debeline in dodatne teze. 

Zaščitna stekla za telefon so popolnoma nevidna in ne moti ovitka ali etuija. Robovi so lepo zaobljeni in to zaradi posebne laserske obdelave.

Zaščitna stekla za telefon se enostavno namesti na zaslon mobilnega aparata. Uporabnik mora biti pazljiv na to, da pred namestitvijo tega stekla odstranite etui a;i ovitke s telefona. Steklo se pri namestitvi ne naleze na ovitek, saj se v tem primeru ne bo popolnoma pritrdila na zaslon. 

Za namestitev je potrebno slediti navodilom. Priporočljivo je imeti tudi krpice za čiščenje in brisanje zaslona pred namestitvijo stekla.

Popravilo iphone je najbolje opraviti na originalnem servisu.

Iphone je pametni telefon s podporo za internet in multimedijo podjetja Apple. Iphone vsebuje kamero. Uporabniku pa lahko tudi sluzi kot predvajalnik glasbe. Uporabniku omogoča pošiljanje in sprejemanje elektronske poste, brskanje po spletu, sprejemanje glasovna sporočila in tako naprej. Iphone ima ekran, ki je občutljiv na dotik. Poleg omenjenega ekrana pa lahko uporabnik uporablja tudi s tipkama za znižanje in zvišanje volumna zvoka. Gumb domov pa uporabnika preusmeri naravnost na domači zaslon, aktivira digitalno asistentko Siri. Ravno tako vam omogoča pregled nad večopravilnostjo in podobno.

Ker Iphone uporablja kar nekaj uporabnikov, je tudi popravilo Iphone pri  nas kar zaželeno. Na servis ali popravilo Iphone se pri nas lahko naročite tudi preko spleta. 

 

You may also like...