Varnostna vrata brez vidnih robov

Varnostna vrata so dandanes lahko že izredno elegantno narejena, zato si jih z veseljem namesti vsakdo, ki si želi povečati varnost v svojem domu. Poleg tega pa lahko takšna vrata naredimo tudi v imitaciji lesa, tako nihče ne bo vedel, da imamo robustna protivlomna vrata, ki jih je težko poškodovati. 

Varnostna vrata morajo biti narejena iz najboljših in najbolj kakovostnih materialov, ki nam bodo omogočili varno uporabo ter brezskrbno bivanje. Narejena morajo biti iz profilirane jeklene konstrukcije, ki je ne more nihče uničiti. Ko naročimo vrata, jih po izdelavi namestijo izkušeni monterji, ki poskrbijo, da so vrata dobro nameščena in da pri odpiranju ne bodo ogrozila nobenega. 

Varnostna vrata morajo imeti vsaj pet let garancije, tako bomo zagotovo vedeli, da smo kupili dober proizvod, ki ga bomo dolgo časa brezskrbno uporabljali. V primeru vloma pa nam bo vsak kvaliteten ponudnik takoj izdelal nova vrata, s katerimi bomo nadomestili poškodovana vrata. Zato je najbolje, da se odločimo za slovenske proizvajalce, ki izdelujejo vrhunske modele varnostnih vrat. 

 

Lesena vrata najbolje poudarijo lepoto našega doma

Lesena vrata so v slovenskih domovih še vedno najbolj priljubljena, saj dajo vsakomur občutek domačnosti in udobja ter topline. Nekateri raje namestijo steklena vrata, vendar pa žal s steklom ne dosežemo enakega učinka. Steklo je lep material, ki nam omogoča optično povečavo prostora, pa vendar bomo z lesenimi vrati zagotovo bolj zadovoljni. 

Lesena vrata so lahko narejena popolnoma iz lesa, lahko pa so narejena v kombinaciji s steklom ali s kakšnim drugim materialom V dnevne prostore kupci največkrat namestijo lesena vrata s steklenim oknom, ki omogočajo dostop svetlobe tudi na manjši hodnik, ki nima lastnega okna. 

Lesena vrata imajo lahko nameščeno takšno kljuko, i se bo najbolj ujemala s celotnim designom celotnega doma. Nekateri si omislijo sive kovinske kljuke, drugim pa so bolj všeč pozlačene ali medeninaste kljuke.

You may also like...