Kontejnerski prevozi so prav posebna storitev priznanega podjetja

Če imamo v mislih zahtevnejši prevoz tovora, potem pridejo v poštev kontejnerski prevozi. Ti namreč omogočajo tudi najzahtevnejše prevoze tovorov po cesti, morju ali železnici, tako v Sloveniji, EU in tudi v tujih državah. Še posebej pa so primerni za izjemno dolge relacije. Najpogosteje take tovore uporabljamo pri ladijskem prevažanju tovorov. Tako delo lahko zaupamo le najbolj usposobljeni ekipi, ki je zaposlena v priljubljenem slovenskem podjetju, ki se že več kot pa 30 let ukvarja s tako in tudi drugimi podobnimi oblikami storitev.

Kontejnerski prevozi ponavadi nimajo nobenih posebnih tehničnih omejitev, ki bi jih moralo podjetje posebej izpostavljati. Tudi zaradi tega je taka oblika prevoza primerna za tiste vrste tovora, ki potrebujejo prav posebno vrsto obravnave zaradi posebnih dimenzij ali teže ali pa kar oboje hkrati. Četudi so naše potrebe pri tej obliki tovora še tako zahtevne, je to za zelo usposobljeno podjetje pravi izziv. Za svoje dosege cilja ima podjetje razvit prav poseben sistem dela, ki vključuje prav vse celovite rešitve.

Prevoz živih živali je precej zahtevno in tudi naporno opravilo

Ena od najbolj zahtevnih oblik prevoza je zagotovo prevoz živih živali. Vemo, da pri tem niso potrebne samo izkušnje ter znanje na področju prevažanja, ampak tudi poglobljeno znanje ter izkušnje, ki so povezane direktno z živalmi, ki se jih prevaža.

Tudi prevoz živih živali je posebna storitev priljubljenega slovenskega podjetja, ki tovrstno storitev opravlja kar pogosto in jo zelo natančno in tudi nazorno predstavlja na svoji spletni strani.

Kljub temu da je prevoz živih živali ena od najbolj zahtevnih oblik, storitev ni draga. Najcenejša bo takrat, če jo boste naročili kar preko spleta. Tudi za vse dodatne informacije so vam v podjetju vedno na razpolago, obenem pa vam ponujajo tudi popolnoma brezplačno svetovanje, ki je vključeno v storitev prevoz živih živali.

You may also like...