Klima za avtodom zagotavlja udobno bivanje v avtodomu

Mnogi ljudje se vse pogosteje odločajo za nakup avtodoma, saj predstavljajo zelo priljubljen način preživljanja dopusta. Z njim se lahko odpravimo kamor želimo, ne glede na to ali je poletje ali zima. Lahko rečemo, da je avtodom kot nekakšna hiška na štirih kolesih, zato je pomembno, da nam nudi popolno udobje in se v njem dobro počutimo. Pomembno vlogo ima pri tem tudi klima za avtodom, ki v vročih poletnih mesecih poskrbi za prijeten hladen zrak.

 

Klima za avtodom je običajno pritrjena na strehi avtodoma. Pri njeni izbiri je pomembno tudi kako veliko je vozilo in kako velik prostor bomo z njo hladili. Za večji avtodom boste tako potrebovali zmogljivejšo klimo za avtodom, za manjšega pa manjšo. Klima za avtodom naj deluje čim bolj tiho, saj morate vedeti, da boste ob njej tudi spali, zato je njeno hrupno delovanje lahko zelo moteče.

 

Dometic hladilne sisteme lahko uporabljate kjerkoli

 

Blagovna znamka hladilno zamrzovalnih naprav Dometic je na svojem področju ena vodilnih na svetu. Njen neprestan tehnološki napredek in izjemna inovativnost sta razlog za mnogo kakovostnih proizvodov, ki so tudi oblikovno izjemno dovršeni. To pa še ni vse! Prenosni kompresorski hladilniki in zamrzovalne skrinje omogočajo tudi širok spekter uporabe, ker pa so združljivi s skoraj vsemi napajalniki, jih lahko vzamete s seboj kamor koli želite.

 

Glede na svoje potrebe lahko izbirate med različnimi prostorninami Dometic prenosnih hladilnikov, od 32 litrov pa vse do 88 litrov prostornine. Odlikuje jih izjemno zmogljiva tehnologija hlajenja kompresorja, ki učinkovito hladi vsebino hladilnika tudi do -22°C. Sodobnejši modeli sedaj omogočajo tudi že upravljanje preko WiFi ali Bluetootha, zato ste lahko prepričani, da bo hrana v hladilniku vedno sveža, ne glede na to kje boste nastanjeni. Hladilniki Dometic namreč omogočajo, da izberete med različnimi tehnologijami hlajenja: termoelektričnim, absorpcijskim ali kompresorskim.

You may also like...