Grelne mreže za talno gretje

Ecofloor so sodoble grelne mreže, ki jih položimo pod talno oblogo in služijo kot talno gretje. Položene so pod izravnalno maso in talno oblogo. Oddajajo toploto na vrhno površino. Same grelne mreže so preprosto vgradljive. Danes se vedno več ljudi odloča za vgradnjo talnega gretja in Ecofloor je zagotovo eden od najbolj priljubljenih sistemov.

Ecofloor je primeren sistem za glavno gretje ali sistem za dogrevanje. Glede same funkcionalnosti ni nobene razlike med vgradnjo grelnih mrež ali kablov. Razlikuje se zgolj v načinu polaganja. S tem, ko moderni način ogrevanja zamenjuje staro tehniko prihaja tudi do manjše porabe. V kolikor ste včasih za ogrevanje namenili 1500-2000Eur je tu račun za elektriko polovico nižji. Razlika je v tem, da so včasih sistemi morali biti segreti na 55 stopinj in več, da je temperatura pričela krožiti po prostoru. Tu so temperature bistveno nižje in je tudi ogrevanje temu prilagojeno. Med drugim talno ogrevanje pripomore do hitrejše prepoznavnosti temperaturne spremembe saj toplota prvo pride na stopalo naše noge.

Vsi tisti, ki pa so še vedno pristaši starih sistemov pa dostikrat v svoje kopalniške prostore dodajo tudi električni kopalniški radiator. S pomočjo električnega kopalniškega radiatorja v prehodnih obdobju ogrevajo kopalniški prostor in s tem prihranijo pri ogrevanju.

Zato vsi tisti, ki ste v fazi prenove stanovanjskih objektov dobro premislite ali se boste v prehodnih obdobjih ogrevali s klasičnim sistemom ali ste pripravljeli odstraniti vse talne obloge in namestiti odličen ECO sistem.

You may also like...