Ford S Max je ustvarjen za športnike po duši

Ford S Max je priljubljen avtomobil med vsemi aktivnimi mladimi moškimi, ki si želijo od svojega avtomobila le najboljše. To je namreč avtomobil, ki je lahko odličen sopotnik za potovanje ter a ostale športne podvige, ki so za vsakega moškega odličen pobeg iz vsakdanje rutine. Večina športov pa zahteva določeno opremo, ki jo lahko v prostornega Forda S Max brez težav spravimo.  

Ford S Max odlikujejo poleg prostornosti tudi ostale odlike, kot je na primer sposobnost izredno natančne vodljivosti vozila v vseh vremenskih razmerah. Avtomobil mora biti enostavno vodljiv ne glede na to ali ga vozimo podnevi ali ponoči. Vsak dan v letu na mora nuditi varno in udobno vožnjo. To je ena izmed glavnih karakteristik, ki jih išče vsak voznik. 

Ford S Max je izredno prilagodljiv avtomobil. Uporabimo ga lahko v različne namene. Če imamo družino, nam bo služil tudi kot družinski avto. Odličen je za vse, ki imajo psa, saj ima ogromen prtljažnik, kamor bomo lahko postavili tudi večjo kletko za našega domačega ljubljenčka. 

 

Škoda Superb je odlična limuzina

Škoda Superb je avtomobil, ki ga navado kupijo vsi, ki si želijo imeti veliko in varčno limuzino. Avtomobil  lahko kupimo tudi v karavan izvedbi, kar je še zlasti priročno za večje družine, ki morajo v času dopusta v avtomobil spraviti ogromno stvari. To je pomembno predvsem za tiste, ki se odpravijo kampirati in si vse odpeljejo od doma. 

Škoda Superb je izjemno eleganten. Odlikujejo ga čiste in enostavne linije, ki še dodatno poudarijo lepoto avtomobila. Če se odličimo za nakup hibrida, ga bomo lahko enostavno napolnili z električnim priključkom. To bomo lahko storili doma ali pa v mestu, saj je v večjih mestih povsod na voljo več polnilnih mest. 

Škoda Superb bo z električnim pogonom dosegla hitrost 62 kilometrov, kar je lep dosežek. 

 

You may also like...